20 Mayıs 2012 Pazar

CHP ŞİŞLİ GENÇLİK "GÜVEN"İ OYLADI

CHP Şişli Gençlik örgütü uzun yıllar ardından sandık başına gitti ve örgüt yönetimi için hür iradesini ortaya koydu. Şüphesiz hepimizin uzun yıllar boyu hasret kaldığı demokrasi ve çağdaşlık örneği bir durumdu bu.  Kongre hazırlık sürecinde mevcut gençlik yönetimi harıl harıl çalışmış gerektiğinde kapı kapı dolaşmış. Her üye ile birebir görüşmüştü. Küskünler, dargınlar,yorgunlar herkes örgüte kazandırılmaya çalışıldı. Nitekim benim partiye geri dönüş sürecimde bu dinamik ekip sayesinde başlatılmış oldu. Karşımda bulduğum kararlı, dinamik ve nitelikli ekip kısa sürede beni etkiledi ve yılların özlemi desteğimi kazandı.

Şişli Gençlik Örgütü tüm çalışmalarının ardından kendine yaraşır nezih ve demokratik bir ortamla sandığa gitti. Aslında ben ve bir çok insan için sürpriz olmayan bir sonuç çıktı sandıktan. Günler evvel bana ulaşıp beni dahi heyecanlandırmayı başaran bu dinamik ve genç ekip mevcut başkan Dilek GÜVEN'le seçimlerin galibi oldu. Yani dışarıdan bakıldığında Dilek Güven ve ekibi örgüt içinde bir nevi Güven oylamasının galibi oldu. Örgütü başkanına bir kez daha "görev" dedi.

Özverili çalışmaları nedeni ile ve en önemlisi CHP gençlerine yaraşır bir kongre düzenledikleri için Gençlik Örgütü Başkanım Dilek Güven ve tüm yoldaşlarıma selam ederim. Bu emeğin iki mislinin bugünden sonra da gösterileceğine olan inancım ile "Güneşin zaptına" bir adım daha yaklaştığımızı umut ediyorum.